ONTDEK DE RIJKDOM VAN UW BEDRIJF

Uit onderzoek is gebleken dat de rijkdom van vele organisaties vaak verborgen zit, waarbij het ontwikkelen van menselijke kwaliteit vaak op de tweede plaats komt. De overvloed van bezigheden van alledag overschaduwd vaak de herkenbaarheid van de heuse rijkdom binnen de organisatie. We hebben het dan over het ontdekken van uw intrinsieke rijkdom en de ontwikkeling daarvan op alle niveaus binnen de organisatie.

Wil een organisatie in deze weerbarstige tijd blijvend op topsportniveau presteren, haar continuïteit waarborgen, groeien en innoveren, dan doet zij er goed aan haar potentieel aan talenten aan te boren. Verborgen parels vinden en ontwikkelen voor een succesvolle toekomst, dat is de manier om het ‘winnen’ tot ‘kunst’ te verheffen.

 

We maken graag de vergelijking met topsporters. Bij iedere topsporter is het talent ontdekt en bekend. Iedere topsporter heeft de discipline en is schatplichtig aan zichzelf om zijn/haar talent te ontwikkelen en verder uit te bouwen. Het is een constant proces en een proces dat voor de topsporter een conditio sine qua non is en daarmee altijd “top of mind” staat.

 

Bij bedrijven heerst vaak de aspiratie om de organisatie ook op topsportniveau en haar mensen als een topsporter te laten acteren. In de praktijk komt daar echter vaak weinig van terecht. De waan van de dag overheerst en de noodzakelijke topsportmentaliteit komt in het geding en op het tweede plan. Hier komt aspiratie, ambitie en de realiteit met elkaar in conflict.

 

Het moment dat u als directeur, topmanager of bestuurder zich realiseert dat u uw organisatie topprestaties wilt laten verrichten en u ervaart dat er veel intrinsieke rijkdom in de organisatie aanwezig is en dat daar nog wel wat te verbeteren valt of u wilt individueel uw  persoonlijk(e) prestaties, mindset en acteren op topsportniveau brengen, dan is het tijd om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

U heeft de menselijke kwaliteit in huis, wij maken er topsporters van

Direct tijdens ons kennismakingsgesprek ervaart u onze kracht. Wij zoeken, analyseren en vinden de “verborgen” rijkdom in uw organisatie, zowel op individueel als op collectief niveau. Wij toetsen de behoeftes en zoeken de nuances op. Onze taak is om het management en de gehele organisatie te laten excelleren en de aanwezige talenten te ontwikkelen. Daartoe hebben wij ons “Topsporters Kwaliteit Plan” ontwikkeld waarbij wij met u en uw management aan het werk gaan om de “parels” in uw organisatie te ontdekken en deze verder door te ontwikkelen.

Topsporters hebben hun natuurlijk talent, maar vooral de discipline en het doorzettingsvermogen om datgene wat hen zo bijzonder maakt iedere dag weer aan te spreken en te trainen om daarmee hun prestaties te verbeteren en op een hoog niveau te houden. In alles wat zij doen is hun primaire aandachtspunt hun “focus” om tot de ultieme prestatie te komen. En dat is ook waar vele ondernemers, (top)managers of bestuurders, maar ook medewerkers die willen excelleren, naar op zoek zijn.

Met onze “Topsporter Kwaliteit Plan” gaan we aan het werk in de geest van de topsporter.

 

Topsporter Kwaliteit Plan

Wij helpen u door in eerste instantie te analyseren waar uw rijkdom, interne topsporter(s) in uw organisatie zich bevindt(en). Op basis van deze analyse ontwikkelen we een op maat gemaakte “training en ontwikkel” aanpak. Op collectief niveau worden de medewerkers, inclusief de directie en het management, betrokken in het leer- en ontwikkelproces. In de eerste “ontwikkelfase” komt de verborgen rijkdom aan de oppervlakte. Daarna gaan we gezamenlijk de grenzen opzoeken en die, waar nodig, uitbreiden of verleggen. Wij coachen op hoog niveau en geven de coachee een Blauwdruk van oefeningen voor de eigen dagelijkse training. Onze befaamde “life cases” gebaseerd op trainingsmethodieken van topsporters bieden een strategische uitdaging en verdieping aan iedere deelnemer.

 

Op persoonlijk, individueel niveau wordt een plan gemaakt die aansluit op de eigen persoonlijke wensen, behoeften en doelstellingen.

 

 

MAC HRM & Organisatie Advies B.V.

tel | +31(0)651686177

email | info@macadvies.org

web | www.macadvies.org

 

KvK | 34215049

BTW NL | 8192.75.840

 

Algemene voorwaarden

Webdesign C@S 2018