ONZE DRIJFVEER

Onze drijfveer is het succes van de ander. Onze passie is het revitaliseren en ontwikkelen van bestaande kennis, capaciteiten, verborgen talenten en vastgelopen talentontwikkeling bij mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat onze programma’s een significante bijdrage leveren aan de ontwikkeling van ambitieuze en talentvolle mensen en organisaties.

 

In ons werk trekken wij de parallel met de topsport. Voor ons is het runnen van een bedrijf: het beoefenen van topsport op zo'n wijze dat dit steeds beter wordt en eerste klas resultaten levert.

 

Binnen het sportveld zijn kernwaarden als communicatie, vertrouwen, passie, respect, teamwerk en doorzettingsvermogen onmisbare kwaliteiten om de top te bereiken en/of het topniveau te behouden. Daarom kan sport ook voor talentvolle, ambitieuze mensen in vele opzichten inspirerend zijn voor de persoonlijke ontwikkeling.

 

Wij baseren ons werk op de gedachte dat mensen over unieke individuele kwaliteiten beschikken. Het aanboren en ontwikkelen van juist die unieke kwaliteiten zorgt ervoor dat individuen boven zichzelf uitstijgen, doelstellingen bereiken en de (concurrentie)positie van de organisatie op de markt versterken.

 

Wij denken dat werksituaties succesvol zijn als medewerkers en managers plezier beleven aan het bereiken van resultaten met behoud van de eigen identiteit. In ons optiek worden werkprestaties beter naarmate mensen hun talenten, kennis en ervaring kunnen gebruiken en de eigen situatie steeds beter kunnen besturen. De belangrijkste prikkels tot het leveren van uitmuntende werkprestaties komt volgens ons voort uit nieuwsgierigheid, de ontwikkeling van de eigen kwaliteiten en het beleven van toegevoegde waarde. Dit is de basis van alle persoonlijke- en organisatieverandering, ontwikkeling en vooruitgang.

 

 

 

 

MAC HRM & Organisatie Advies B.V.

tel | +31(0)651686177

email | info@macadvies.org

web | www.macadvies.org

 

KvK | 34215049

BTW NL | 8192.75.840

 

Algemene voorwaarden

Webdesign C@S 2018