MAC CENTRE OF EXCELLENCE

 

Voor het creëren van Topsport-mentaliteit

Voor prestaties op Topsport-niveau

 

ONTDEK DE RIJKDOM VAN UW BEDRIJF

U droomt van een organisatie die uitblinkt in de markt door alleen maar GOUD te winnen. Een bedrijf, instelling waar problemen door de proactieve denk- en werkhouding van uw mensen afdoende worden geëlimineerd. Waar verborgen pareltjes boven komen drijven en de juwelen de regie nemen wanneer er gescoord moet worden.

 

Wij helpen u bouwen aan een excellente organisatie

 

In onze ogen is het runnen van een bedrijf zodat deze steeds beter en eersteklas resultaten levert het beoefenen van sport op topklasse. Maar hiervoor zijn mensen nodig welke op topsport niveau functioneren en presteren.

 

De vergelijking met topsporters impliceert dat het talent ontdekt en bekend is. Topsporters hebben de discipline en zijn schatplichtig aan zichzelf om hun talent te ontwikkelen en verder uit te bouwen.

 

Uit onderzoek is gebleken dat de rijkdom van vele organisaties meestal verborgen blijft en dat talentontwikkeling op de tweede plaats komt. De waan van de dag overschaduwd vaak de aanwezige rijkdom. Ook wordt dikwijls de nadruk in de organisaties gelegd op de ontwikkeling van hun high potentials en wordt er te weinig aandacht besteed aan het potentieel van de hele organisatie.

 

Het moment dat u zich als directeur, topmanager of bestuurder realiseert dat u een veelbelovende organisatie hebt die zich verder wilt ontwikkelen of u wilt dat de organisatie topprestaties levert, dan is het tijd om contact met ons op te nemen voor een oriënterend gesprek. Wij helpen u de rijkdom van uw organisatie te ontsluiten.

 

U de ambitie, wij maken er een excellente organisatie met “topsporters” van.

 

Het topmanagement wordt vaak gezien als ‘de spits’ op afstand. Onze taak is om een brug te helpen slaan tussen alle geledingen in de organisatie door het management en de gehele organisatie te laten excelleren. Dit wordt bewerkstelligd door het management als verbindende speler in het veld in te zetten om hun en de aanwezige talenten de benodigde competenties te laten ontwikkelen en de organisatie op topsport niveau te brengen.

 

Direct tijdens ons eerste gesprek ervaart u onze kracht. Wij houden u een spiegel voor en stellen kritische vragen.

 

Bedrijf ontwikkeling

 

Wij helpen u bij uw zoektocht naar de onzichtbare rijkdom in uw organisatie, toetsen het niveau van presteren en geven u inzicht in wat het voorland is van uw bedrijf. Daarvoor maken we een quick scan, waarbij we gebruik maken van de High Performance Organization Model van Nelson & Burns. Aan de hand daarvan kan zowel op individueel als collectief niveau een leer- en ontwikkeltraject worden opgezet.

 

Wij bieden u een intensief ontwikkelprogramma voor uw organisatie aan. Dit krachtig en diepgaand traject, waarin we gebruikmaken van onze befaamde “life cases” gebaseerd op trainingsmethodieken van topsporters dagen de deelnemers uit en biedt iedere deelnemer de verdieping in kennis en vaardigheden om op topniveau te presteren. Voor deze “life cases” zullen ook sporters en mensen die nauw verbonden zijn met de sportwereld worden ingezet.

 

Kennismaking

 

Wij nodigen u uit uw wandelschoenen aan te trekken en al wandelend langs het strand uw vraag of behoefte te bespreken. Daarbij zullen we onze topsportersmethodiek toelichten en bespreken we uw wens om de Rijkdom binnen uw organisatie te ontwikkelen. Samen brengen we uw organisatie op een hoger niveau.

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

MAC HRM & Organisatie Advies B.V.

tel | +31(0)651686177

email | info@macadvies.org

web | www.macadvies.org

 

KvK | 34215049

BTW NL | 8192.75.840

 

Algemene voorwaarden

Webdesign C@S 2018