MAC CENTRE OF EXCELLENCE

 

Voor het creëren van Topsport-mentaliteit

Voor prestaties op Topsport-niveau

 

GA VOOR GOUD DOOR UW TALENT TE BENUTTEN

We maken graag de vergelijking met topsporters. Bij elke topsporter is het talent ontdekt en bekend. Iedere topsporter heeft de discipline en is schatplichtig aan zichzelf om het eigen talent te ontwikkelen en verder uit te bouwen. Het is een constant proces dat “top of mind” moet staan.

 

Uit onderzoek is gebleken dat ieder individu een rijkdom aan talenten bezit die voor hen zelf  vaak verborgen zit en dat wanneer het wel bekend is niet weet hoe deze aan te boren en/of verder te ontwikkelen.

 

Het moment dat u zich realiseert dat u talenten heeft om topprestaties te realiseren of u wilt uw talenten verder ontwikkelen om een bepaalde positie te kunnen bekleden. U ervaart dat u over toptalenten beschikt maar loopt vast omdat u die niet kan ontsluiten, u weet niet hoe deze in te zetten in de organisatie en dat daar nog wel wat te verbeteren valt, dan is het tijd om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek.

 

U het talent, wij maken van u een topsporter.

 

Direct tijdens ons kennismakingsgesprek ervaart u onze kracht. Gezamenlijk zoeken we naar uw “verborgen” rijkdom en analyseren de mogelijkheden. Wij toetsen uw behoeftes en zoeken de nuances op. Ons doel is om u te laten excelleren en uw aanwezige talenten te ontwikkelen. Daartoe hebben wij een Bedrijf Talenten Scan ontwikkeld gebaseerd op de Development Center model.

 

Wij gaan met u aan het werk om uw potentieel te ontdekken, concreet te maken en deze (verder) door te ontwikkelen. Hierbij helpen wij u de topsportmentaliteit te adopteren in uw denk- en werkhouding.

 

Topsporters hebben hun natuurlijk talent maar vooral de discipline om hun talent iedere dag weer te trainen en hun prestaties te verbeteren. Met onze Bedrijf Talenten Scan gaan we aan het werk in de geest van de topsporter.

 

Bedrijf Talenten Scan en begeleiding

U wordt door onze assessoren in praktijkgerichte situaties geplaatst, geobserveerd en feedback gegeven. Aan de hand hiervan wordt uw ontwikkelprogramma vormgegeven.

 

Wij bieden een intensief traject aan van trainen, experimenteren en coachen. Wij coachen op hoog niveau en geven u een Blauwdruk van oefeningen voor de dagelijkse training. Onze befaamde “life cases” gebaseerd op trainingsmethodieken van topsporters bieden uitdaging en verdieping.

 

Kennismaking

Wij nodigen u uit uw wandelschoenen aan te trekken en al wandelend langs het strand uw vraag of behoefte te bespreken. Daarbij zullen we onze topsportersmethodiek toelichten en bespreken we uw wens om te excelleren.  

 

 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

MAC HRM & Organisatie Advies B.V.

tel | +31(0)651686177

email | info@macadvies.org

web | www.macadvies.org

 

KvK | 34215049

BTW NL | 8192.75.840

 

Algemene voorwaarden

Webdesign C@S 2018